Atletický čtyřboj

Další závod, kterého jsme se nejen zúčastnili, ale i organizovali, byl atletický čtyřboj (60m, skok daleký nebo skok vysoký, hod kriketovým míčkem nebo vrh koulí a vytrvalostní běh). Na hřišti ZŠ M. Kudeříkové se sešlo šest družstev z šesti havířovských základních škol.

Tentokrát všichni naši závodníci byli na bedně. Nejlépe se vedlo mladším žákyním (Hasilová Eva, Tyrliková Eliška, Steinerová Julie, Zielonková Natálie) a starším žákyním (Hýžová Emily, Matuszynská Zuzana, Podlesná Markéta, Rapantová Kristýna), které svou kategorii vyhrály a kromě sladkostí si odnesly i zlaté medaile. Starší žáci (Fojtík Michal, Kucharik Eliáš, Mikula Daniel, Schwachula Filip, Szymaniok Pavel, Šemrák Sebastián) vybojovali v silné konkurenci krásné druhé místo. Družstvo mladších žáků (Kolkop Vít, Sikora Martin, Szymaniok Pavel, Tkač David) obsadilo 3. místo.

Tento závod jsme z organizačních důvodů museli přesunout na pozdější termín, proto družstva na prvních dvou místech nepostupují do okresního kola, které už se konalo.

Děkujeme všem závodníkům za skvělou reprezentaci školy a technické četě za pomoc při organizaci závodů.